Smartlog v3 » Bøger » Rebus på Fleshmarket Close
Opret egen blog | Næste blog »

Bøger

Stort og småt, skidt og godt

Rebus på Fleshmarket Close

13. May 2007 22:51, Bogblog

Jeg så at Ully havde en Ian Rankin Rebus bog som jeg måske ikke havde læst... da jeg var nået til side 200 var jeg stadig i tvivl om det, men tænkte at så var det nok ligemeget. Efter at være blevet færdig med den må jeg konkludere at jeg ikke havde læst den!

Den handler om skeletterne i Fleshmarket Close (og det hedder den også). Eller der starter den og så vender handlingen tilbage til disse skeletter løbende i bogen.

Jeg blev ikke helt så irriteret på oversætteren som sidst, men han havde dog nogle svipsere. Til gengæld er der også nogle ret geniale ord, fx fald jeg fuldstændig for svumpukkel - som jeg aldrig har hørt før...

Handlingen er kompleks og der kører flere sideløbende sager samtidig hvilket til tider kan være svært at hitte rede i, jeg mistede i hvert fald en person på et tidspunkt som viste sig at være ret essentiel.

John Rebus kommer med i opklaringen af et mord der er sket i en barsk forstad til Edinburgh, hvor der er store problemer med racisme. Siobhan leder efter en ung kvinde der er forsvundet, måske med vilje, good cops og bad cops ruller frem på scenen mens de to parallelt involverer sig i sagerne og dulmer smerterne over verdens ondskab på diverse beværtninger.

Tjah, jeg istemmer mig koret der priser disse krimier til skyerne. Der er menneske der bliver levende, der er samfundskritik så det basker og de er spændende!

Krimisidens omtale af den findes her.  

  

Kommentarer

  1. Ane
    13. Jun 2007 16:23
    1

    Jeg har forresten masser af Rankins Rebus bøger, så du siger bare til hvis du vil låne til sommerferie.læsningen. Det kunne jo være der var en du ikke har læst...

Charlotte
Charlotte

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Bøger jeg har læst/læser

Flikr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from ch@r!0tt£. Make your own badge here.

Arkiv